DHL Express, sanata ve spora verdiği desteği hız kesmeden sürdürüyor. Kemer Country Club içinde yer alan Golfer's Lounge' sponsorluğunu bu yılda sürdüren DHL Express, DHL Oper Golf Tunnuvası'nın ikincisine imza attı. Turnuva'da 9 farklı kategoride mücadele eden sporcular'dan 26 golfçü ödüllendirildi.

1525683348_dhl1

İDİL TARZİ ŞIKLIĞI YANSIDI

İş ve cemiyet hayatının önemli isimlerini bir araya getiren turnuva boyunca birbirinden heyecanlı etaplar gerçekleştirildi. Turnuva bu sene ayrıca 2018 Golf ve Apres Golf koleksiyonuyla dünya kadın golf stilini yeniden tanımlayan İdil Tarzi'nin tasarımlarına da ev sahipliği yaptı.

1525683343_dil_Tarzi__Claus_Lassen1

YENİLİKÇİ GOLF KIYAFETLERİ

Güreşin Tarihi ve Yolculuğu, Kökenlerinden Günümüze Güreşin Tarihi ve Yolculuğu, Kökenlerinden Günümüze

Turnuvada dereceye giren tüm kadın golfçüler idil Tarzi'nin 'İdiltarzi.com delivered by DHL' iş ortaklığıyla sunduğu yenilikçi golf kıyafetleriyle ödüllendirildi.

1525683345_Kaan_Terzio__lu1

ÜNLÜ SİMALAR GOLF SAHASINDA

Toplam 272 golfçünün katılım gösterdiği turnuvada Cansen Başaran-Symes, Kaan Terzioğlu, Beyhan Benardate, İlhan Mansız, Bülent Ciritçi, Faruk Erdoğan, Hakan Çarmıklı, Erdem Kıramer, Nihat Özdemir, Selim Gülmen'inde aralarında bulunduğu iş ve cemiyet dünyasının önde gelen isimleri katıldı.

1525683345_lhan_Mans__z_11

UNİCEF'E KATKI YAPILDI

Ödül töreninde konuşan DHL Express Türkiye CEO'su Claus Lassen, 'Bu sene ikincisini düzenlediğimiz DHL Open ile Türkiye'de golf sporunun gelişimine katkıda bulunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz."

1525683341_B__lent_Cirit__i_11

EĞİTİME KAYNAK SAĞLADIK

"Bu yıl ayrıca turnuvaya çocuklar kategorisini dahil ettik ve Unicef Türkiye Milli Komitesi Yüz Yüze temsilcilerini turnuvamız kapsamında ağırlayarak, ülkemizde yaşayan en zor durumdaki çocukların da kapsayıcı eğitime ulaşmaları için kaynak yaratmış olduk."

KATILIMCILARA TEŞEKKÜR ETTİ

"Böylece bugüne ayrı bir anlam kattık. DHL Open Golf Turnuvasının gelişmesinde bize destek olan tüm iş ortaklarımıza ve katılımcılarımıza teşekkür ederiz' dedi.

1525683341_Cansen_Ba__aran_Symes1