Milliyetçi Hareket Partisi meclis grup toplantısınde kürsüye çıkan Genel Başkan Devlet Bahçeli, sözlerine çocuk istismarcılarına öfke kusarak başladı. Adana'da ve Antalya'da yaşanan taciz ve istismar olayları Türkiye'yi ayağa kaldırırken sosyal medyadan tepkilerini dile getiren vatandaşlar çocuk istismarcıları için idam cezası talep etmişti.

Meclis grup toplantısına Türkiye'yi derinden yaralayan çocuk istismarı olayıyla başlayan Bahçeli, istismarcılara karşı daha sert tedbirler alınmasını istedi. Çocuk istismarcıları için idam cezası talep eden Bahçeli, ""Ya anasından doğduğuna pişman edilmeli ya da kurulacak bir dar ağacında boğazına yağlı urgan dolanmalıdır" dedi.

Çocuklarımızın ülkenin geleceği olduğunu belirten Devlet Bahçeli, günahsız bir çocuğa istismarda bulunanlar için "Kim ki çocukların hakkını, hukukunu inkar ve imha etmeye kalkıyorsa ya anasından doğduğuna pişman edilmeli, ya da kurulacak bir dar ağacında boğazına yağlı urgan dolanmalıdır" dedi.

ÇOCUK İSTİSMARCILARI İÇİN İDAM CEZASI

Sapkınlığın ve sapıklığın toplumu tehdit ettiğini belirten Bahçeli, çocuk tacizcilerine olan sert tepkisini şu ifadelerle sürdürdü:

"Sapıklığın yeşerdiği sosyal bünye süretle tedavi edilmelidir. Bunlara hayat haram edilmeli, günyüzü ise ilelebet karanlığa dönüştürülmelidir. Yasal düzenlemeler şu ana kadar sonuç vermemiştir. Şiddet devam etmektedir. Bu selin önüne geçmezsek, meçhul akıbetlere sürüklenmemiz kaçınılmazdır. BM tarafından 20 Kasım 1989'da onaylanan Çocuk Hakları Sözleşmesi bir insan hakları belgesidir. Türkiye 1990'da imzalamıştır. Zararlı etkilerden istismar ve sömürüden korunma hakkı insanlık vicdanının teminatı altındadır. Kim ki çocukların hakkını, hukukunu inkar ve imha etmeye kalkıyorsa ya anasından doğduğuna pişman edilmeli, ya da kurulacak bir dar ağacında boğazına yağlı urgan geçirilmelidir. "