Ankara üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş, eski CHP Genel Başkanı ve CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın sağlık durumuna ilişkin, 'Deniz Bey'in durumu yine ciddiyetini koruyor.

BAYKAL'IN BİLİNCİ KAPALI

Bilinci yine kapalı. Hayati bulgular normal ve kontrol altında. Nörolojik bulgular dün ile aynı. Kötüye gidiş yok. Genel destek dışında solunum desteği ve beyin koruma yoğun bir şekilde devam ediyor. Şu anda önemli bulgulardan bir tanesi, makine desteği çıkarıldığı zaman solunum fonksiyonu mevcut ancak yorulmaması için destek veriliyor. Şu andaki bulgular stabil beklediğimiz ani bir şey yok' dedi.

YORULMAMASI İÇİN MAKİNE DESTEĞİ VERİLİYOR

Ekiplerimiz sürekli muayenelerini yapıyorlar. Şu anda önemli bulgulardan bir tanesi, makine desteği çıkarıldığı zaman solunum fonksiyonu mevcut ancak yorulmaması için destek veriliyor.

ÖDEM ÇÖZÜLME SÜRECİ DEVAM EDİYOR

Birçok süpekülatif söylem ya da haber çıkmaya devam ediyor. Bunlara itibar etmeyin. Biz yine bizi takip edin diyoruz. Ödem çözülme sürecinde bunun çok kısa zamanda çözülmesini bekleyemeyiz. Günler alacaktır. Ödem çözülme süreci devam ediyor.

ÇOK CİDDİ BİR BEYİN HASARI VAR

Çok ciddi bir beyin hasarı var. Beyinde buna bağlı komplikasyonlar oluştu. Şu anda komplikasyonlardan kanama ortadan kalkmış durumda. Ödem çözülme sürecinde. Süreç içinde göreceğiz bunları Deniz Bey'in bünyesi bu tedavilere vereceği cevap hepsi bunları belirleyecektir. Şu anda bir zaman vermek mümkün değil. Ama kısa süreli olmayacağını bunu özellikle vurguluyorum.

ŞU ANDAKİ BULGULAR'DA DEĞİŞİKLİK YOK

Özgür Özel'den Devlet Bahçeli'ye Tebrik Mesajı Özgür Özel'den Devlet Bahçeli'ye Tebrik Mesajı

Şu andaki bulgular stabil. Kontrol altında söylüyorum ama herkes için hasta için geçerli bu her an ani bir şey olabilir. Onu da kimse şu anda öngöremez. Şu anda beklediğimiz ani bir şey yok. Çok ani bir gelişme olmazsa yarın ve öbür gün açıklama yapmayacağız ama notları ileteceğiz' ifadelerinde bulundu.