Beykoz'da 18 milyon TL'ye yeni villa satın alan Demet Akalın, satın aldığı bu villaya taşınırken, eski evinde poşetin içerisinde 1 milyon TL parayı unuttu.

Sertab Erener, 21 Yıl Sonra Eurovision'a Geri Dönüyor! Sertab Erener, 21 Yıl Sonra Eurovision'a Geri Dönüyor!

Demet Akalın, Beykoz Acarkent'te bulunan yıllardır oturduğu villasını geçen kış satmıştı. Aynı sitede çok daha lüks, adeta saray yavrusu olan villayı 18 milyon TL karşılığında satın almıştı.

Demet Akalın'ın, yıllardır oturduğu villasından, 18 milyon TL'ye satın aldığı yeni villasına taşındığı sırada Demet Akalı'nın eski evinde tadilat yapan işçiler, yatak odasındaki dolabın içerisinde bir poşet buldu. Buldukları poşeti çöpe atmak üzere bir kenara koydular. Saatler sonra işçilerden biri ortalığı toplarken torbanın içerisinde bir şeyler olduğunu fark etti ve ne olduğunu almak için poşeti ters çevirdi. İşçinin poşeti ters çevirmesiyle paralar yere saçıldı.

İnşaatın sorumlusu Demet Akalın'a telefon ederek "Evde paranızı unutmuşsunuz, gelin alın" diye bildirdi.

Konser için şehir dışında bulunan popçu parayı eski evinden alması için avukatını görevlendirdi. Poşetten tam 1 milyon TL çıktı.

Parayı teslim eden işçiler "İnsanlık görevimizi yaptık. Demet Hanım'dan küçük de olsa bir jest bekledik ama olmadı" dedi.