Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kartal'da çöken 8 katlı bina sonrasında iki bakanı resmen görevlendirdi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum olay yerine giderek bizzat incelemelerde bulunacaklar.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kartal'da çöken 8 katlı binanın neden olduğu hadise için inceleme başlatıldığını belirtti. Bunun için görevlendirilen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kartal'da olay yerine giderek bizzat incelemeleri yakından takip edecekler.

İki Bakan Görevlendirildi

Kartal'da yaşanan bir patlama sonrasında çöktüğü belirlenen 8 katlı binada arama çalışmaları devam ediyor. Orhantepe Mahallesi Bankalar Caddesi Sema Sokak'ta bulunan 8 katlı binanın halen neden çöktüğü tam olarak bilinmiyor. Saat 16.00 sıralarında büyük bir gürültü ile çöken binada bir patlama yaşandığı iddiaları da geliyor.

Binanın çöktüğü alan ve çevresine çok sayıda polis, sağlık, itfaiye ve AFAD ekipleri yönlendirilirken arama kurtarma çalışmalarının da devam ettiği öğrenildi.