Ölüm Sebebi

2 metre boyundaki 35 yaşındaki oyuncu dün akşam yemeğini ailesiyle birlikte yediği esnada aniden yere yığılmış bulunmaktadır. Harun Kandemir'in yere yığıldığını gören ailesi şaşkın bir hale içine girmiştir. Bu durum karşısında ailesi acilen sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri herhangi bir müdahale edemeden olay yerine intikal ettiğinde Harun Kandemir'in cansız bedeniyle karşılaştılar.

İlk yapılan bulgular neticesinde Harun Kandemir'in ölüm sebebinin kalp krizi olduğu tespit edilmiştir. Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne götürülen Kandemir, burada morgta bir müddet bekletildikten sonra İstanbul Adli Tıp Kurumu'na sevk edilmiş bulunmaktadır. Ölüm sebebi olarak kalp krizi kesin olmaması ile beraber otopsi raporlarından sonra bu durum netlik kazanmış olacaktır.

Harun Kandemir Kimdir?

İsmi çok ön planda duyulmamakla birlikte rol aldığı diziler gereği ekranlarda sıkça görülen bir sima olmuştur. Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde yaşayan Harun Kandemir yakınlarının bile şaşkına uğradığı bir kalp krizi vakası sonucunda hayatını kaybetmiş bulunmaktadır.

Uzun boyu ve fiziği ile dikkat çeken oyuncu figüran olarak birden çok dizide rol almıştır. Ailesinin ve sevenlerinin üzüntüler içinde olduğu bu olay neticesinde Harun Kandemir' in cenazesi bugün ikindi saatlerinde Çerkezköy Osmanlı Cami' inde kılınan cenaze namazıyla yine Çerkezköy'e bağlı mezarlığa defnedilmiştir.

Cenaze töreninde sevenleri yalnız bırakmazken bütün dizi ekibi de taziyelerini Harun Kandemir'in ailesine bildirmişlerdir. Dizinin bundan sonraki bölümlerinde Harun Kandemir'in olmayacağı sevenlerini de üzüntüye boğmaktadır. Türk sinema sektörü için yıllarını vermiş bir oyuncu şu anki bulgular neticesinde kalp krizi sonucunda hayatını kaybetmiş bulunmaktadır.