Tek başına yaşayan bir adamın oturduğu evin 1 odasını kiralayan aile, bunu yaptığına pişman oldu.

44 yaşındaki Edgar Collagua isimli adam kendi apartman dairesinin bir odasını bir aileye kiraya verdi. Anne ve baba 6 yaşındaki oğulları için doğum günü partisi düzenledi. Parti devam ederken Collagua, 6 yaşındaki doğum günü çocuğunu, 5 yaşındaki bir kız çocuğunu ve küçük yaşta olan kızı, anne ve babaya film izleteceğini söyleyerek odasına aldı.

Kız çocuklarından birinin odadan çıktıktan sonraki tuhaf hareketlerinden şüphelenen aile, 44 yaşındaki Edgar Collagua isimli adamın odasına girdi. Aileye odaya girdiğinde büyük bir şok yaşadı.

Odaya girdiklerinde Edgar Collagua isimli adamın, 6 yaşındaki erkek çocuğunu kucağına oturttuğunu, 5 yaşındaki kız çocuğunu da okşadığını gördüğünde adeta şoke oldular.

Hemen çocukları odadan çıkaran aile, Edgar Collagua isimli sapığa saldırdı ve darp etti. Sonrasında odaya kitleyip polise haber verdi. Polis gelene kadar odada sapığı kilitli tuttular.

Odaya kilitlenen adam 4. katın penceresinden atladı. Önce korkuluklara çarpan daha sonra yere çakılan adam, ağır yaralı bir şekilde hastaneye kaldırıldıktan kısa bir süre sonra hayatını kaybetti.

Aile, ev sahiplerinin oğulları ile çok ilgilendiğini ama böyle bir şey yapacağını hiç tahmin etmediğini söyledi.