Yıllar önce hayatımıza giren, Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ'un başrollerini paylaştığı Çocuklar Duymasın dizisi, izleyenleri gönlünde taht kurmuştu. Uzun yıllar yayınlanan Çocuklar Duymasın dizisi bir dönem yayından kaldırılmış ve yıllar sonra yeni bölümleriyle tekrardan yayınlanmaya başlamıştı. Bir süre yeni bölümleri yayınlanan Çocuklar Duymasın dizisi, bir süre sonra tekrardan yayından kaldırılmıştı.

Bu sene Çocuklar Duymasın dizisi bir kere daha yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye başlamıştı. Bu sene yeni bölümleri başladığından beri defalarca eleştiri oklarını üzerine çeken Çocuklar Duymasın dizisine tepkilerde gelmişti.

Tamer Karadağlı'nın canlandırdığı Haluk karakteri, dizinin ilk bölümlerinde hafriyat kamyonlarını savunmuş ve hafriyat kamyonları yüzünden hayatını kaybeden kişilerin aileleri tarafından ve izleyici tarafından oldukça eleştiri almıştı.

Sonraki bölümlerde ise bir sahne de arka taraftaki kitaplıkta FETÖ lideri Fethullah Gülen'i anlatan bir kitabın yer alması yine tepkilere neden olmuştu.

Tüm bu durumlara rağmen, yeni bölümleri yayınmaya başladığından beri reytinglerde hep 1. Sıradaki yerini alan Çocuklar Duymasın dizisi, dün adete reytinglerde çakıldı.

Birinci sırada Savaşçı dizisi yer alırken ikinci sırada O Ses Türkiye yer aldı. Üçüncü sırada Cennetin Gözyaşları, dördüncü sırada Show Ana Haber, beşinci sırada Savaşçı dizisi özeti, altıncı sırada Haber Önü programı yer alırken, Çocuklar Duymasın ise 7. sıraya yerleşerek resmen reytinglerde gibi gördü.