Türk Televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden biri olan Çocuklar Duymasın dizisinde sürpriz ayrılık adeta şok etkisi yarattı. Yıllar önce başlayan Çocuklar Duymasın dizisi, uzun yıllar yayınlandıktan sonra yayından kalkmıştı. Aradan geçen yıllardan sonra tekrardan yayınlanmaya başlayan Çocuklar Duymasın Dizisinde Havuç ve Duygu'nun büyüdüğü, Selami ile Gönül'ünde ayrıldığı görülmüştü. Birkaç sezon yayınlandıktan sonra tekrardan yayından kaldırılmıştı. Şimdi bu sene Kanal D ekranlarında tekrardan yayına giren Çocuklar Duymasın Dizisi reytinglerde oldukça iyi durumda.

Ancak Çocuklar Duymasın Dizisinin önümüzdeki Pazar günü yayınlanacak olan bölümünün fragmanı yayınlandı. Kanal D ekranlarında yayınlanan fragmanda sürpriz bir ayrılık görülürken, bu ayrılık adeta şok etkisi yarattı.

Fragmanda Meltem'in, Haluk'tan ayrılma kararı aldığı görülüyor. Meltem aldığı bu kararı ağlayarak önce Gönül'le paylaşıyor. Gönül, Meltem'i vazgeçirmeye çalışıyor ve iyi düşün, ani karar verme diyor. Ancak Meltem kararlı olduğunu dile getirerek ayrılacağını belirtiyor.

Fragmanın sonunda ise Meltem, Haluk'la karşı karşıya geliyor ve ayrılmak istediğini Haluk'a söylüyor. Haluk ise bu konuşmadan önce ofiste, çalışma arkadaşlarına ailenin öneminden ve Meltem'e olan aşkından bahsediyor. Meltem'in ayrılma kararını alan Haluk adeta yıkılıyor.

Kanal D ekranlarında Pazar Günü saat 20:00'da yayınlanacak olan yeni bölüm oldukça ilgi çekecek gibi görünüyor.