Parkta sanal gerçeklik gözlükleri kullanan ziyaretçilere sıradışı bir deneyim yaşama firsatı sunulacak. Şubat ayında açılacak park için 1.5 milyar dolar harcandı.

Dev robotlar, ilginç kalelerin yer aldığı Çin'in ilk sanal gerçeklik tema parkı ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor.

SANAL GERÇEKLİK GÖZLÜĞÜ İLE ZİYARETÇİLERE UNUTULMAZ DENEYİMLER YAŞATILACAK

Halen inşası devam eden tema park, Şubat ayında ziyaretçilerine kapılarını açacak. Parkta sanal gerçeklik gözlüğü kullanan ziyaretçilere, sıra dışı bir deneyim yaşatılacak. Amaçlarının insanlara oradaymış hissi yaratmak olduğunu belirten tema parkın yetkilileri, sanal gerçeklik gözlükleri sayesinde ziyaretçilerine o deneyimi gerçekten yaşıyormuş hissi uyandırmayı planladıklarının altını çiziyor.

ROBOTUN ÜZERİNDE BUNGEE JUMPING YAPMAYA NE DERSİNİZ?

Üstüne üstlük bunu gerçekleştirirken 360 derecelik bir açıyla ziyaretçilerin çevresinin tamamen görüntülerle dolu olacağını kaydeden yöneticiler, parka gidenlerin transformer benzeri robottan bungee jumping yapabilecek.

ÇİN'İN YOKSUL YERLEŞİM YERİNE BÜYÜK KAYNAK SAĞLAYACAK

Otonom Araç Teknolojilerinin İlerleyişi, Yol Güvenliği Otonom Araç Teknolojilerinin İlerleyişi, Yol Güvenliği

İnşaatı tamamlanmak üzere olan parkın 1,5 milyar dolara mal olduğunu belirten uzmanlar, parkın Çin'in en yoksul yerlerinden biri olan yerleşim yerinde yapılmasının, bölge ekonomisini güçlendirmek amacıyla seçildiği üzerinde duruyor.