Özellikle içeriden dışarıya ışıltılı bir cilde sahip olmak isteyenlerin, cilt kalitesi için adım atmak istediğini dile getiren uzmanlar, gerçekleştirilen tüketici araştırmalarına göre cilt kalitesinin kadınlar için büyüyen bir endişe halini aldığını vurguluyor.

Kadınların yaklaşık yüzde 56'sının cilt görünümlerinin dış güzelliklerine katkı sağladığını düşündüğünü saptayan uzmanlar, cildin genç ve güzel görünmesi için nemlendirilmesinin oldukça önemli olduğunu paylaşıyor.

Yeterli neme sahip olmayan ciltlerde kırışıklık ve çizgilerin daha belirgin hale geldiğini vurgulayan uzmanlar, mevsim değişiklikleri, soğuk, güneş gibi etkenlerin cildin kurumasına sebebiyet verdiğini hatırlatıyor.

Kadınların ışıldayan, taze ciltleri iyi cilt olarak nitelendirdiğini paylaşan uzmanlar, bu nedenle pek çok kadının nemlendirici tercih ettiğini ancak bu etkiden yetinmeyenlerin de olduğunu savunuyor.

Böyle durumlarda hidrasyon uygulamasının cilde sıkılık, pürüzsüzlük kazandırdığını ve nem dengesini sağladığını paylaşan uzmanlar, kısa süreli ve daha uzun etkili bu yöntemi öneriyor.

Moda Ürün Geliştirme Uzmanı, Kariyer Yolculuğu nasıldır ? Moda Ürün Geliştirme Uzmanı, Kariyer Yolculuğu nasıldır ?

'Küçük bir dokunuşla derinlemesine nemlendirme' kadınların yeni mottosu. Çünkü bu yeni uygulama, hem etkisi, hem de sunduğu çözümlerle birçok kişinin derdine çare olacak. Dört ayrı bölgede uygulayabileceğiniz bu yöntem ciltte yaşanabilecek sorunların çoğuyla birden savaşıyor.