Türkiye tarihinin en büyük vurgunlarından birine imza atan Mehmet Aydın, dolandırdığı milyonlarca TL ile birlikte yurt dışına kaçmıştı. Halen aranan Tosun lakaplı Mehmet Aydın'ın Latin Amerika ülkelerinden birinde saklandığı tahmin edilirken, Aydın'ın Brezilyalı güzel Caroline Elizabeth'e gönlünü kaptırdığı iddia edildi.

Yurt dışına kaçmasının ardından eşi Sıla Aydın gözaltına alınmış ve ifadesinde Mehmet Aydın ile boşanma sürecinde olduklarını söylemişti. Tosun'a yakın isimlerden edinilen bilgilere göre Brezilyalı güzel Caroline Elizabeth'e gönlünü kaptıran Mehmet Aydın, bu nedenle eşiyle boşanma noktasında geldi.

TOSUN'UN BREZİLYA'DAKİ İŞLERİNİ ORGANİZE EDİYOR

Caroline Elizabeth ile ilgili öne sürülen iddialara göre ikili bir gece kulübünde tanıştı. Bir süre çeviri programı aracılığıyla yazışan ikili sonrasınra ilişki yaşamaya başladı.

İlerleyen dönemlerde Caroline'i Brezilya'daki işlerini halletmesi için ikna eden Mehmet Aydın'ın Brezilyalı güzele çeşitli siparişler verdiği öne sürüldü.

"KADIN DEDİĞİN BÖYLE OLUR"

Motorin Fiyatlarında Beklenen İndirim Motorin Fiyatlarında Beklenen İndirim

Aydın'ın yakın arkadaşının iddiasına göre Caroline ile ilişkisi ilerleyen Aydın, 'Kadın dediğin böyle olur' diyerek yaptığı yazışmalardan birinin ekran görüntüsünü de kendisine gönderdi. Mehmet Aydın'ın eşi bu yazışmaları görünce araları bozuldu ve boşanma aşamasına geldiler.

NEREDE OLDUĞU HENÜZ BİLİNMİYOR

Aydın halen Kırmızı Bülten ile dünyanın dört bir tarafında aranıyor. Dubai'den oturum izni alan ve Uruguayvatandaşı olan Aydın'ın nerede olduğu henüz bilinmiyor. (Kaynak: Milliyet)