Rusya LGBT'yi Terör Örgütleri Listesine Ekledi Rusya LGBT'yi Terör Örgütleri Listesine Ekledi

Siyaset, yönünü bir anda Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP lideri Kılıçdaroğlu arasındaki sert diyalogdan Süleyman Soylu-CHP atışmasına çevirdi. İçişleri Bakanı Soylu'nun geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği konuşmasında Kemal Kılıçdaroğlu için kullandığı, "Kılıçdaroğu, senin aklın gibi ipin de çürük. Sen onu da beceremezsin. Sana açık açık söylüyorum sen bittin." ifadelerinin ardından CHP'den ardı ardına açıklamalar geliyor.

İçişleri Bakanı Soylu'ya ilk tepki parti sözcüsü Bülent Tezcan'dan gelirken, Tezcan, Soylu'nun mafyavari konuştuğunu kaydetmişti.

Süleyman Soylu'ya bir tepki de CHP istanbul Milletvekil Mehmet Bekaroğlu'ndan geldi. Twitter'dan açıklama yapan Bekaroğlu, Süleyman Soylu'nun FETÖ/PDY ile başlantısı olduğunu ileri sürerek, "Hayır Sevgili Başkanım; Bakanınki sağlık sorunu değil; Soylu mafya gibi açıklama yapıyor çünkü korkuyor, AKP ile ilgili daha önce söyledikleri ve FETÖ ilişkileri nedeniyle kapının önüne konulabileceği korkusu onu böyle militan yapıyor." ifadelerini kullandı.