Ceylan Çapa Kiminle Görüntülendi?

Bir yıldır yalnız olan Ceylan Çapa, daha önceden Burak Özçivit, Alp Özcan, Serkan Uçar ve Engin Öztürk gibi isimlerle birliktelik yaşamış ve bu aşklarda mutluluğu bulamamıştı. Yaşadığı bu fırtınalı aşk ilişkilerinden sonra uzun süredir kalbi boş olan ünlü isim, geçtiğimiz günlerde yeni bir isimle görüntülendi. Magazin gündeminde oldukça etkili olan bu habere göre Canan Çapa'nın yeni sevgilisi ünlü iş adamı Yalçın Ok.

Yaklaşık olarak bir aydan beridir birlikte oldukları öğrenilen çift, geçtiğimiz akşam Karaköy'de bir eğlence mekanının çıkışı sırasında kameralara yakalandı.

Kameraları Atlatmak İçin Kırmızı Işıkta Geçtiler

Mekanın çıkışında gazetecilerle konuşmak istemeyen Canan Çapa, sabah 6.30 civarında eğlence mekanından çıkarken, hemen aracına bindi. Bu esnada Yalçın Ok'un kameralardan yüzünü gizlediği ve aracın direksiyonuna geçerek hemen oradan uzaklaşmak isteği içinde olduğu gözlemlendi.

Yalçın Ok, bu telaş içerisinde aracı hemen çalıştıramayınca, Canan Çapa kendisine aracı çalıştırması için yardımcı oldu. Aracın çalışmasının üzerinde hızlı bir kalkış yapan ünlü isimler, gazetecileri atlatmak için kırmızı ışıkta geçti ve ters yola girdi.

Aracın Ters Yola Girmesine Sürücülerden Tepki

Muhabirler ile görüşmek istemeyen Canan Çapa ve Yalçın Ok'un mekandan hızla kaçmak istemesi ve bu esnada kırmızı ışıkta geçerek, ters yola girmeleri, trafikte izdiham yarattı. Bu sebeple trafiğin tıkanması üzerine, aynı yolda araç kullanan diğer sürücüler bu durumdan hoşnut olmadıklarını ifade ederek, tepkilerini dile getirdiler.

Dune Serisinin Sinema Macerası, Frank Herbert'in Efsanevi Eseri Yeniden Canlanıyor Dune Serisinin Sinema Macerası, Frank Herbert'in Efsanevi Eseri Yeniden Canlanıyor

İlerleyen günlerde ikilinin aşkları hakkında kameraların karşısına geçip, muhabirlere bir açıklama yapıp yapmayacağı merak ediliyor.