Beşikntaş'ta gösterdiği performansla büyük yol kat eden başarılı forvet Cenk Tosun, ligde ve Avrupa arenasında attığı gollerle adından söz ettiriyor. Bu sezona da harika bir giriş yapan 'Tosun Paşa' lakaplı oyuncu, Premier Lig ekiplerinin radarında. İngiltere ve İspanya'dan teklifler alan 26 yaşındaki oyuncuya, teknik direktör Şenol Güneş'ten transfer yasağı gelirken, golcü oyuncunun da sezon sonunu beklediği öğrenildi.

A Milli Takım'ın Finlandiya ile oynadığı mücadelede 2 gol birden kaydederek, takımı adına ayakla kalan isimlerden biri olan Cenk Tosun, gollerini sıralamaya deam ediyor. 26 yaşındaki ismi transfer listesine alan İngiliz ve İspanyol kulüplerinini 'Tosun Paşa' için gözden çıkardığı 20 milyon euro, Başkan Fikret Orman'ın iştahını kabartırken, Şenol Güneş'in Cenk'i bırakmaya hevesli olmadığı öğrenildi.

YERİNİ DOLDURAMAYIZ

Başkan Fikret Orman'la görüşme gerçekleştiren Şenol Güneş'in, Negredo'nun henüz istenilen forma ulaşamaması nedeniyle Cenk'i göndermeyin talebinde bulunduğu öğrenilirken, Başkan Orman'ın da Cenk'i sezon sonuna kadar oynatıp daha iyi bir bedele satmayı düşündüğü ifade edildi.