Beşiktaş'ın geçen yıl ki şampiyonluğunda büyük bir katkı sağlayan Cenk Tosun, 2017/2018 sezonunda da Beşiktaş'ın en büyük silahlarından birisi olmaya devam ediyor. Aynı zamanda Beşiktaş için kritik gollere imza atarak Beşiktaş'ın altın değerinde puanlar almasını sağlıyor. Sadece Süper ligde değil Şampiyonlar liginde de kritik gollere imza atarak birçok takımın dikkatlerini çekmeye başladı. Özellikle 2017/2018 sezonunun devre arası yaklaştıkça Beşiktaş'ın kapısını Cenk Tosun için çalacak kulüplerin sayısında da bir hayli artış meydana geliyor.

Türkiye Mi Avrupa Mı?

Cenk Tosun'un geleceği ile ilgili belirsizlikler devam ederken Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin Cenk Tosun ile yakından ilgilendiği ve Ocak ayındaki transfer sezonunda Cenk Tosun'u renklerine bağlamak istedikleri günden güne yayılıyor. Beşiktaş yönetimi de şampiyonluk yolunda ve şampiyonlar ligi maçlarında iddialı bir konumda yer almaya devam etmek için yıldız futbolcusunu bu sene satmak istemediğini çeşitli açıklamalar ile belirtti. Ancak sezon sonunda Cenk Tosun'un ve Beşiktaş'ın çıkarları karşılıklı olarak düşünülerek transfere onay verilebileceği belirtiliyor.

Cenk Tosun İngilizlerin Radarında

Birçok menajerin devre arasını beklediği ve Cenk Tosun'la ilgilenenler arasında çoğunlukla İngiliz kulüplerinin yer aldığı ve Cenk Tosun için fiyat araştırması yaptıkları belirtiliyor. Cenk Tosun ise transfer dedikoduları ile ilgili henüz herhangi bir gelişmenin olmadığı Beşiktaş'ta mutlu olduğunu ve şuanda Beşiktaş'ın yurt içi ve yurt dışındaki hedeflerine odaklandığını transfer ile ilgili sezon sonunda görüşülebileceğini belirterek şu an için Beşiktaş'tan ayrılmak istemediğini belirtti. Yakın zaman içerisinde Cenk Tosun'un transferi ile ilgili çok daha detaylı bilgilerin gelebileceği menajerlerin açıklamalarında ortaya çıkıyor. Beşiktaş ise şuan için Cenk Tosun'un başka bir takıma transfer olmasını istemiyor.