Yüzme Yarışlarının Kökeni ve Günümüzdeki Popülerliği Yüzme Yarışlarının Kökeni ve Günümüzdeki Popülerliği

Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'nin ara transfer döneminde kadrosuna katmak için yoğun çaba harcadığı Nicolas Castillo çarpıcı açıklamalarda bulundu. Benfica takımında top koşturan ancak daha sonrasında sarı lacivertlilerin transfer teklifini reddederek Club America'ya giden Castillo şok sözler sarf etti.

Fenerbahçe'de Castillo transferinin arka yüzü belli olmaya başladı. Meksika basınına birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulunan Castillo ilk olarak kendisi ile Fenerbahçe'nin ilgilendiğini sözlerine ekledi. Daha sonrasında Club America'dan gelen transfer teklifini hiç düşünmeden kabul ettiğini belirten Castillo, doğru bir seçim yaptığını da itiraf etmiş oldu.

Castillo'dan Fenerbahçe İtirafı

Castillo, "Benfica'dan ayrılacağım kesinlik kazandığım zaman bana ilk teklif yapan Fenerbahçe oldu. Ancak ben düşünmek için menajerimden izin istedim. O arada Club America'dan da teklif gelince seçim yapmak zorunda kaldım. Meksika'da çok iyi bir takıma geldiğimin bilincindeyim. Artık futbol yaşantım benim burası." ifadelerini kullandı.

Castillo, "Club America'da olduğum için çok mutluyum. Takımımın her zaman galip gelmesi için elimden ne geliyorsa fazlasını yapacağım." diyerek sözlerini noktaladı.