Çanakkale'nin Ezine ilçesinden acı haber geldi. Ezine'de su seviyesinin yükseldiği derede akıntıya kapıldıktan sonra kayıp olan araç sonunda bulundu. Yaklaşık 500 metre ileride bulunan aracın içerisinden şu ana kadar kaybolan 3 gencinde cesetleri çıkarıldı.

Çanakkale'nin Ezine ilçesinde meydana gelen üzücü olayda deredeki akıntıya kapılan araç ekiplerin yoğun uğraşları sonunda bulundu. Kayıp olan 3 gencin cesetlerine ulaşırken diğer genci arama çalışmalarının devam ettiği kaydedildi.

Kayıp Araç Bulundu

Geçen hafta Cumartesi gününde yaşanan acı olayda saat 21.30 sıralarında Menderes Çayı Akköy geçidi civarlarında akıntıya kapılan aracın bulunduğu belirlendi. Bugün sabah saatlerinden itibaren bölgede arama çalışmaları gerçekleştiren jandarma, itfaiye, sağlık, AFAD, sahil güvenlik ve polis ekipleri 200 kişilik bir ekiple durmaksızın çalıştı.

Saat 15.00 sıralarında Çanakkale 18 Mart Üniversitesi'ne ait olan metal bir dedektör ile gerçekleştirilen yüzey taraması sonrasında kayıp olan aracın yeri tespit edildi. Daha sonrasında ise dalgıçlar derenin bulunduğu çaya girerek kayıp aracı buldu. Aracın içerisinden şu ana kadar 3 gencin cesedi çıkarılırken diğer genci bulmak için çalışmaların devam ettiği bilgisi geldi.