10 bölümlük çekilecek dizinin çekim çalışmalarına başlandı. Dizi, tamamen sıra dışı yapım türü olarak dikkat çekiyor. Ayrıca dizide Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü gibi tanınmış isimler de bulunuyor. Dizinin hummalı bir şekilde yürütülen dizi çekimleri tüm detaylar birer birer incelenerek dizinin ilk orijinal yerli Netflix dizisi olması için tüm ayrıntılar ele alınıyor.

Dizinin Konusu

Dizi, tarihte kendisine verilmiş bir gizli görevle Hakan karakterini canlandıran Çağatay Ulusoy başrol olarak seyirciyle buluşturulacak. Sadece on bölüm olacak dizide sıra dışı konularla her bir haftayı izleyicinin iple çekmesi bekleniyor. Bunun yanı sıra bu gizli görevle yer alan karakter aslında bu görevi yapmaya da henüz hazır değil. İstanbul'u kötü dünyanın kötülüklerinden korumak için verilmiş bu görevleri bakalım Hakan başarabilecek mi...

Dizinin Çekimi Nerede Yapılıyor?

Dizi hakkında Çağatay Ulusoy Netflix dizisine başladı haberlerinin artmasıyla beraber takipçilerin merak ettikleri bir diğer konu da çekimlerin nerede yapıldığı yönünde. Ancak bu konu hakkında yapım şirketi hiçbir açıklamada bulunmazken izleyicinin diziyle birlikte o sürpriz yeri de görebilmesi mümkün. Bu anlamda dizinin nerede çekildiğini de dizi başlayınca anlaşılan öğreneceğiz.

Dizinin çekim çalışmaları geçen hafta başlandı ve hummalı bir şekilde sürüyor. Çekimlerin tamamlanmasının ardından kurgu aşamasına geçilecek ve ardından seyircinin karşısına çıkarılacak. Hangi kanalda izleyicisiyle buluşacağı ne zaman tam olarak sahneye konulacağı şimdilik merak edilenler arasında gelmeye devam etse de oyuncuların büyük bir özveriyle projelerine kilitlenmiş olması anlaşılan dizinin ses getirecek bir yapım olacağını şimdiden gösteriyor.