Kardeşlerim 118. bölüm tek parça full izle Kardeşlerim 118. bölüm tek parça full izle

Başarılı oyuncu yepyeni bir proje ile sevenlerinin karşısına çıkacak. Netflix dizisinde başrol olarak görev alacak olan Ulusoy sevenlerini daha fazla bekletmedi ve beklenen açıklamayı çektiği video ile yapmış oldu. Başarılı oyuncu hakkında çıkan iddiaları doğruladı ve videoda heyecanımı sizler ile paylaşmaktan çok mutluyum 2018 yılında güzel ve farklı bir proje olan Netfix ile sizinle birlikte olacağız şeklinde açıklama yaparak çektiği videoyu sosyal medya üzerinden sevenleri ile paylaştı.

Netfix Dizisinin Konusu Ne Olacak?

Merakla beklenen Netfix dizisinin başrol oyuncusu Çağatay Ulusoy oldu. Dizide Çağatay Ulusoy üstün özellikleri olan bir kahramanı canlandıracak. Bu kahraman düşmanların İstanbul'u yok etmek için oluşturduğu planları üstün özelliklerini kullanarak bozmaya çalışacak.

Filmde çevresindeki arkadaşları ile birlikte İstanbul'u yok etmek isteyen düşmanlara karşı mücadele edecek olan Çağatay Ulusoy filmde kendi özelliklerini farkında değildir. Çağatay Ulusoy zaman içinde kendi özelliklerini de fark edecek ve düşmanları ile daha kolay bir şekilde mücadele edebilecek.

Netfix Dizisinde Tarih Yaşayacak

Merakla beklenen Netfix dizisi 2018 yılı içinde başlayacak. Dizide Çağatay Ulusoy ana karakter olacak ve dizide arkadaşları ile birlikte verdiği mücadeleler anlatılacak.

Dizinin çok merak edilmesinin nedenleri arasında oyuncu kadrosunun ve konusunun önemli bir yeri olsa da dizide Osmanlı ve Türkiye efsanelerinden de sahneler olacak olması izleyiciyi daha da meraklandırıyor.

Henüz yapım aşamasında olan dizi bütün dünyada aynı anda yayınlanacak. Netfix dizisini daha önce birçok başarılı projede yer almış olan Ercan Mehmet Erdem ve Pınar Bulut yazacak. Dizinin senaristi Eric Barmack yaptığı açıklamada izleyiciyi daha da meraklandırdı ve muhteşem bir dizinin çok yakında geleceğini açıkladı.