Galatasaray'da son iki sezonda gösterdiği başarılı performansla Avrupa'da pek çok kulübün dikkatini çeken Portekizli Brum, Alman liginin yükselen değeri Leipzig'e transferinin ardından eski takımı Galatasaray hakkında ilk kez konuştu. Transferinin ardından Başkan Dursun Özbek'in "Bruma disiplinsizdi, ondan gönderdik" açıklamalarına sitem eden Bruma, "Başkan beni çok iyi tanıyor. Beni neden sattığını açıklamak zorunda." diye konuştu.

Leipzig kariyerine istediği gibi başlayamayan Bruma, gerekli süreyi alamadığı için hakkında çıkan Galatasaray'a dönecek haberlerine de açıklık getirdi. Galatasaray'dan ayrıldığı için pişman olmadığını belirten genç yıldız, "Bir gün ayrılacaktım. Önüme bakmak zorundayım. G.Saray'da muhteşem zamanlar geçirdim. Taraftarı hiçbir zaman unutmayacağım.' diye konuştu.

"ALIŞMA SÜRECİ İÇİNDEYİM"

Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'la aynı grupta yer alan Leipzig'in devler arenasında tecrübesiz bir takım olduğunu kabul eden Bruma, Monaco ve Beşiktaş maçlarında bunu hissettiklerini söyledi. Takımdaki geleceği için iyimser konuşan genç yıldız, "'Yeni bir ülkeye, yeni bir şehre ve yeni bir takıma alışma sürecindeyim. Bunu Galatasaray'da da yaşadım. Biraz zaman alacak ama her şey yoluna girecek." dedi.