Dune Serisinin Sinema Macerası, Frank Herbert'in Efsanevi Eseri Yeniden Canlanıyor Dune Serisinin Sinema Macerası, Frank Herbert'in Efsanevi Eseri Yeniden Canlanıyor

BÖRÜ

28 Şubat Çarşamba günü Star TV ekranlarında yayınlanan oldukça iddialı bir yapım olan BÖRÜ dizisi ekran yolculuğuna ilgi çekici sahnelerle başladı. Dev bir oyunca kadrosuna sahip olan Börü, Dağ filminin yapımcıları tarafından ekrana kazandırıldı. Temel konu olarak Börü timinin hikayesini konu alan dizi izleyiciler tarafından merakla bekleniyordu.

Dağ 2 filmin senaristi tarafından yazılan ve yönetilen iddialı proje 60 dakikalık ve 6 bölüm halinde ekrana gelecek. Yayınladığı andan itibaren sosyal medyada oldukça ilgi çekti ve sahnelerine ait yorumlar #Börü etiketiyle birlikte trendlere girdi. Börü timinin hikayesini konu edinen iddialı projenin yayınlanan ilk bölümü Bazen Canavarlar Kazanır izleyici karşısına çıktı.

Börü timini canlandıran oyuncular oldukça zorlu bir süreçten ve eğitimde geçtiklerini daha dizi yayınlanmadan çokça dile getirmişti. Börü timinin sağlam oyuncu kadrosunda Serkan Çayoğlu, Ahu Türkpençe, Fırat Doğruoğlu, Emir Benderlioğlu yer almaktadır. Başrolü paylaşan oyunculara Murat Arkın ve Ahmet Pınarda eşlik ederek büyük bir projenin temelinde yer aldılar. 34 50 telsiz koduyla çalışan Börü timinin 6 bölümlük dizi serüveni finalini büyük bir film projesiyle bitirecek.

BÖRÜ Hakkında Merak Edilenler

Dizinin yapımcısı ve senaristi Alper Çağlar herhangi bir reyting kaygısı gütmediğini ve asıl amaçlarının toplumda farkındalık yaratmak olduğunu dile getirdi.

Yayınladığı günden itibaren izleyiciye göstermek istediklerinin gün yüzüne çıkmayan ama ülkemiz için önemli olan askeri ve politik sorunların ne olduğunu göstermek ve bunu en iyi şekilde izleyiciye sunmak olduğunu dile getirdi. Bu gerçekçilik çabasından ve usta oyuncuların performansından dolayı Börü timi daha çok konuşulacak gibi...