Bizimkiler dizisinde canlandırdığı Kapıcı Cafer karakteriyle hafızalara kazınan sinema, tiyatro ve dizi oyuncusu Ercan Yazgan, bir süredir tedavi gördüğü hastanede önceki gün yaşamını yitirdi. Felç teşhisiyle geçtiğimiz haftadan itibaren tedavisine devam edilen Yazgan'ın durumu giderek kötüleşmiş ve usta oyuncu hastane açıklamasına göre çoku organ yetmezliği nedeniyle yaşama veda etmişti.

Ercan Yazgan'ın ardından oyuncu Billur Yazgan'ın babası olduğu birçok medya organında yer almıştı. Acemi Cadı isimli diziyle oyunculuk hayatına merhaba diyen Billur Yazgan, hakkında yazılan 'Babasıyla küs ayrıldı' şeklindeki haberlere isyan etti. Ercan Yazgan'ın kızı olmadığını belirten genç oyuncu, hakkında yazılanların sadece soyadı benzirliğinden dolayı olduğunu söyledi.

ERCAN YAZGAN'IN KIZI DEĞİLİM

Billur Yazgan, bugün sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı: "Bugün çok değerli ve hepimizin çok sevdiği bir sanatçı olan Ercan Yazgan'ı kaybettik. Herkes gibi ben de çok severdim ve çok üzüldüm. Hepimizin başı sağolsun! Ama basında benim Ercan Yazgan'ın kızı olduğuma dair hatalı bir bilgi dolaşıyor.

ALLAH RAHMET EYLESİN

Ama bu durum sadece zamanında verdiğim bir röportajda soyadı benzerliğinden faydalanarak tamamen yalan haber yapan kendini bilmez bir gazeteciden kaynaklanmaktadır. Ercan Yazgan babam değildir. Allah rahmet eylesin, gerçek çocuklarına ,ailesine ve sevenlerine Allah sabır versin!"