Ayşegül Aldinç'in, Anılarıyla Dolu Röportajı Ayşegül Aldinç'in, Anılarıyla Dolu Röportajı

22 yıldır devam eden Beyaz Show isimli Talk Show programının biteceği yönünde iddialar sosyal medyayı sallamıştı.

Her cuma gecesi olduğu gibi, dün gece de Beyaz Show, Beyazıt Öztürk'ün yönetimi ile Kanal D ekranlarında canlı olarak yayınlandı.

Beyaz Show'un biteceği yönünde iddialar ile ilgili açıklama yapan Beyazıt Öztürk, Aydın Doğan ve Arzuhan Doğan Yalçındağ'a sitem etti.

Beyazıt Öztürk, kendi programı olan Beyaz Show'da canlı yayında yaptığı açıklamada; "Sosyal medyada programı bırakacağım söylenmiş. Buradan ilk defa açıklıyorum. Spekülasyon yapmak için ben istedim. Sevgi görmek istedim. Lütfen bırakma, ne olur bırakam demenizi istedim. Aydın Doğan ve Arzuhan Doğan Yalçındağ'ın aramasını bekledim. Aramadılar. Programı bırakmıyorum. Bırakmamanın tek sebebi var. Burak Özçivit'in Fahriye Evcen'i var. Murat Boz'un Aslı Enver'i var. Benim kimim var? Kimsem yok. Sizler varsınız." dedi.

Beyazıt Öztürk, yaptığı bu açıklama ile, Kanal D yönetimi tarafından Beyaz Show programı kaldırılsa bile başka bir kanalda Beyaz Show'a devam edeceğinin sinyalini verdi.

22 yıldır reytinglerde hep üst sıraları zorlayan Beyaz Show'un akibetinin ne olacağı henüz belli değil. Aydın Doğan cephesinden gelecek olan bir açıklama ile tüm iddialar yalanlanadabilir, iddialar doğru çıkarak kanal yönetimi tarafından Beyaz Show programı yayından da kaldırılabilir. Yayından kaldırılsa bile Beyazıt Öztürk, bir başka kanal ile anlaşarak programına kaldığı yerden devam etmesi bekleniyor.