Beşiktaş'ta sezonun en istikrarlı oyuncularından Oğuzhan Özyakup, Ligde ve Şampiyonlar Ligi'nde gösterdiği performansla takımını sırtlayan isimlerin başında geliyor. Yıldız oyuncuyla sözleşme uzatmak isteyen Beşiktaş yönetimi, Oğuzhan ile hem de Arsenal ile ayrı ayrı görüşmelere başladı.

Siyah-Beyazlılar'ın Arsenal'den transfer ettiği Oğuzhan Özyakup'un satışından yüzde 30 pay sahibi olan Londra temsilcisi ile masaya oturması bekleniyor. Sezon öncesinde bir çok Avrupa kulübünün radarına giren Oğuzhan ile 4 yıllık sözleşme imzalamak isteyen siyah-beyazlı kulüp, Oğuzhan'ın Arsenal'de bulunanan satış payını da satın alacak.

ARSENAL YÜZDE 30 İÇİN 2 MİLYON EURO İSTİYOR

Arsenal altyapısında yetişen Oğuzhan Özyakup, 2012 yılında 500 bin euro bonservis bedeli karşılığında Beşiktaş formasını giymişti. O dönem Arsenal ile Beşiktaş arasında imzalanan sözleşmeye göre Arsenal, Oğuzhan'ın sonraki satışından yüzde 30 hak sahibi olmuştu. Oğuzhan'dan yüzde 30'luk payı olan Arsenal'in Beşiktaş'tan alacaklarına karşılık 2 milyon euro istediği ve siyah-beyazlı yönetimin bu rakamı aşağı çekmeye çalıştığı kaydedildi.

Süper Kupa Maçı Belirlenen Tarihte Oynanacak Süper Kupa Maçı Belirlenen Tarihte Oynanacak