Süper Lig'de Antalyaspor deplasmanında attığı 2 golle takımının başında ilk kez sahaya çıkan Japon yıldız Kagawa, 3 dakikada sergilediği şovla dünya basınını da ayağa kaldırdı. Japon basını da Kagawa'dan övgüyle bahsederken siyah beyazlı taraftarlarda oyuncuya sosyal medya üzerinden büyük bir destek verdi.

Ve dünya 3 dakika içinde 2 gol atan Japon yıldız Kagawa'yı konuşuyor. Antalyaspor deplasmanında 6-2'lik bir galibiyet alan Beşiktaş'ta Kagawa'nın oynadığı futbol herkesi kendisine hayran bırakırken 3 dakika içerisine 2 gol sığdıran Japon yıldız dünya basınında da yer almayı başardı.

Kagawa Dünya Basınında

Ülkesinin gazetelerini manşetlerden süsleyen Kagawa maç sonunda yaptığı açıklama ile de olay yarattı. Kendisi içinde bunun bir sürpriz olduğunu söyleyen Kagawa bu durumdan çok hoşnut olduğunu ve siyah beyazlı taraftarların da desteğinden ötürü herkese teşekkürlerini iletti. Siyah beyazlı kariyerine çok iyi bir başlangıç yaptığını da belirten Kagawa artık bundan sonraki maçlarda da elinden geleni yapacağını ifade ederek zor da olsa halen bir şampiyonluk şanslarının olduğunu dile getirdi.