Süper Lig'in 7. haftasında Beşiktaş sahasında Trabzonspor'u ağırladı. Geçtiğimiz hafta Kadıköy'de Fenerbahçe'ye yenilen siyah-beyazlılarda Atiba, Quaresma ve Oğuzhan gördükleri kırmızı kartlar nedeniyle Karadeniz ekibine karşı forma giyemedi.

İLK YARIDA KARŞILIKLI GOLLER

Zorlu mücadele son derece tempolu başladı. İki takımın da baskılı oynadığı ilk 45 dakikada 2 gol oldu. Önce ev sahibi Beşiktaş öne geçti. 13.dakikada Babel'le paslaşan Talisca ceza sahası dışından sol ayak içi plaseyle meşin yuvarlağı ağlara gönderdi.

Bu gole cevap ise gecikmedi. 21. dakikada Abdülkadir Ömür'ün güzel pasıyla ceza sahasına giren Olcay Şahan düzgün bir vuruşla Fabri'yi mağlup etti ve maça denge geldi.

İlk yarı bu gollerle 1-1 sona erdi.

BEŞİKTAŞ LENS'LE YENİDEN ÖNE GEÇTİ

Karşılaşmanın 58. dakikasında Beşiktaş Lens'in şık golüyle öne geçti. Talisca'nın pasıyla ceza sahası dışında topla buluşan Lens, bekletmeden çektiği müthiş şutla skoru 2-1'e getirdi.

RODELLEGA LENS'E CEVAP VERDİ

Lens'le yüzde yüzlük gol fırsatını değerlendiremeyen Beşiktaş, pozisyonun dönüşünde kalesinde golü gördü. 80. dakikada sağ kanattan yapılan ortada Rodellaga'nın kafa vuruşu önce direği çarptı ardından ağlara gitti. Trabzonspor maçta bir kez daha beraberliği yakaladı.

4 gole sahne olan Beşiktaş-Trabzonspor derbisi 2-2 berabere sonuçlandı.

BEŞİKTAŞ DERBİLERDE 5 PUAN KAYBETTİ

2-2 biten mücadelenin ardından Beşiktaş puanını 14'e yükseltirken, Trabzonspor ise puanını 9 yaptı. Ligde geçen hafta Fenerbahçe'ye yenilen siyah-beyazlı ekip, Trazonspor'la da berabere kalarak son 2 haftada 5 puan kaybetti.