Evde Doğal Detoks İçecekleri Nelerdir ? Evde Doğal Detoks İçecekleri Nelerdir ?

Bel ağrılarının başka bir hastalığın belirtisi de olabileceğini vurgulayan uzmanlar, dikkat edilmesi gereken noktaları bizlerle paylaştı.

Bel ağrısından muzdarip hastaların yarısından çoğunun ağrılarının ilk aydan sonra büyük ölçüde iyileştiğini kaydeden uzmanlar, bel ağrılarının pek çok farklı hastalığın belirtisi olabileceğinin üzerinde duruyor. Bel ağrısı şikayetinin insanlarda soğuk algınlığından sonra en fazla görülen rahatsızlıklar arasında bulunduğunu dile getiren uzmanlar, beyin ve sinir cerrahisinin klinik pratiğinde de bel ağrısı ve bel fıtığı olan hastalar en fazla görülen hasta gruplarındadır diyerek durumun ciddiyetini bizlerle paylaşıyor.

Bel ağrısı ile ilgili olarak toplumda her bel ağrısının sanki bel fıtığıymış gibi düşünüldüğünü kaydeden uzmanlar, bel fıtığının bel ağrısına sebebiyet veren hastalıklardan yalnızca biri olduğunu açıklıyor.

Basit bir kas spazmından bile ortaya çıkabilen bel ağrısının, omurganın kireçlenmesi, bel fıtığı, fibromiyalji, yumuşak doku zorlanması, omurga iltihabi-enfeksiyöz hastalıkları, apse, kemik hastalıkları ve kırıklar, metabolik-hormonal hastalıklar, romatizmal hastalıklar, iç organ hastalıkları, büyük damar hastalıklar, çeşitli kemik / omurga, omurilik ve yumuşak doku tümörleri ve daha birçok hastalığı işaret edebileceğini hatırlatmakta fayda var.