Bunun yanı sıra mini spor paketinin içerisinde hem futbol hem de basketbol maçları canlı olarak verilmektedir. Sporun yıldızları adlı kampanya ise tüm spor dallarını kapsamaktadır.

Kaçak Bein Sports İzlemenin Zararları ve Cezai İşlemleri

Bilindiği üzere birçok kötü niyetli kişi tarafından internet ortamında kaçak yayın yapmak suretiyle illegal bir biçimde Bein Sports linkleri dolaşmaktadır. Öncelikli olarak bu türden yayın yapanlar için iki tür cezai yaptırım olduğunu tüm kullanıcılar bilmelidir. Bunlardan ilki para cezasıdır. Kaçak Bein Sports yayını yapan kişilerin tespiti ile birlikte son bir ayda kesilen cezaların toplamı 21 bin lirayı geçmektedir.

Israrla bu kaçak Bein Sports linkleri üye yaparak ve daha ucuz fiyata satarak kullanan kişiler ise 5 yıla kadar varan hapis istemi ile yargılanmaktadır. Bu nedenle yasal yollardan Bein Sports üyeliği alınmalıdır. Aynı zamanda kaçak bir şekilde yapılan yayınlar kalitesiz görüntü içeriklerine sahip olmaktadır. Görüntüler buzlu ve dalgalı olarak verilmektedir.

Aynı zamanda sık sık donma gibi sakıncalı içeriklere de sahip olmaktadır. Bu türden link bağlantılarına tıklamak televizyona ve internet bağlantı servislerine de ciddi zararlar vermektedir. Bu nedenle kaçak Bein Sports izlemenin zararları ve cezai işlemleri hakkında kesin olarak bilgi sahibi olunmalı ve bu konuda mutlak surette bilinçli izleyiciler haline gelinmelidir.