Balıkesir Havran'da yaşanan kız isteme olayı katliamla sonuçlandı. 26 yaşındaki Ali Saral, evlenmek istediği Gülşen Çetinkaya'nın ailesinden onay çıkmaması üzerine Çetinkaya ailesinin evinde katliam gerçekleştirdi. Aynı aileden 3 kişiyi pompalı tüfekle öldüren Saral, 4 kişiyi de yaralamıştı. Olayın ardından kısa sürede yakalanan Ali Saral'ın 10 ay önce de Gülşen Çetinkaya'yı silah zoruyla kaçırmaya teşebbüs etti.

Çetinkaya ailesinin evinde gerçekleştirdiği katliamın ardından facebook üzerinden canlı yayın yapan Ali Saral, yaptığı katliamı soğuk kanlılıkla paylaşmıştı. Olayın ardından yakalanan Saral'ın emniyetteki ifadesi ortaya çıktı. Edinilen bilgilere göre Saral, yaklaşık 1 yıldır Çetinkaya ailesini rahatsız ediyor. Daha önce evlenmek istediği fakat ailesinin müsade etmediği Gülşen'i kaçırmaya teşebbüs eden Saral, mahkeme kararıyla serbest bırakıldı.

"BUGÜNE KADAR HORLANDIM"

Ali Saral'ın katliamı gerçekleştirmeden önce bir benzin istasyonuna gittiği ve buradaki çalışanlara "Bugüne kadar horlandım bundan sonra adımı herkes duyacak" dediği ortaya çıktı.