Atiker Konyaspor'un yöneticileri kötü giden sonuçların ardından, Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay le yollarını ayırmaya karar verdi.

Atiker Konyaspor'da yönetim kurulunun akşam saatlerinde gerçekleştirdiği olağanüstü toplantının ardından basın toplantısı düzenleyen Atiker Konyaspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, önemli açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor-Fenerbahçe Maçı Sonrası Sahaya Saldırı Trabzonspor-Fenerbahçe Maçı Sonrası Sahaya Saldırı

Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay ile yollarını ayırdıklarını açıklayan, Atiker Konyaspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, "Mustafa Reşit Akçay ile görüşerek yollarımızı ayırdık. Teknik direktör adaylarıyla görüşmelere başlıyoruz. En kısa sürede yeni teknik direktör takımın başında olacak" dedi.

Atiker Konyaspor ile yolları ayrılan Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay, Atiker Konyaspor'un başında çıktığı Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde toplam 13 maçta 4 galibiyet 1 beraberlik 8 mağlubiyet aldı.

Geçen sezonu Türkiye Kupası ile tamamlayarak yeni sezon öncesi Süper Kupayı alan yeşil-beyazlı takım ligde 7 puanla 17. sırada yer alıyor.