Dünyanın önde gelen oyun basını IGN,Assassin's Creed Odyssey için 11 dakikalık yeni bir oynanış videosu yayınladı. Yayınlanan videoda ünlü hekim Hipokrat tarafından verilen bir görev bizlere gösteriliyor.

Origins ile bizleri çöl ve kuma boğan seri bu sefer bizleri yemyeşil çayırlıklara ve uzunca uzanan maviliklere gömecek.

Grafiklerin olduka tatmin edici gözüktüğünü söyleyebileceğimiz Assassin's Creed Odyssey, 5 Ekim 2018 tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için piyasada olacak.

Yayınlanan oynanış videosunu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

ANTİK YUNANİSTAN'A SEYAHAT ET – Gür yeşil ormanlardan volkanik adalara ve kalabalık şehirlere, Yunanistan'a yelken aç. Tanrıların ve insanların savaş yorgunu ülkesini keşfederken dövüşmeye de hazır ol.
KENDİ EFSANENİ YARAT – Yapacağın seçimler yolculuğunun gidişatına ve sonucuna etki ediyor. Yeni diyalog sistemi sayesinde ve yapacağın farklı seçimlerle farklı finaller seni bekliyor. Donanımını, gemini ve özel yeteneklerini kişiselleştirerek kendinden bir efsane yarat.
MÜCADELENİN ÖLÇEĞİNİ BÜYÜT – Atina ile Sparta arasındaki yüzlerce askerle yapılan büyük ölçekli savaşlarda savaşçının yeteneklerini sergile, ya da Ege Denizindeki deniz savaşlarında düşman filolarının içine bodoslama dal.