Caner Erkin, yeni sevgilisi Şükran Ovalı ile evlilik kararı alarak yeniden mutlu birliktelik yaşamaya başlamış ve hemen ardından da flaş kararla evlenmişti. Bunun üzerine magazin gündemi yine bu üçlü arasında yoğunlaşmaya başladı. Çünkü Şükran Ovalı, resmi Instagram hesabı üzerinden müjdeyi vermiş ve hamile olduğunu açıklamıştı. Buna yanıt ise Caner Erkin'in eski eşi Asena Atalay'dan jet hızında geldi. Asena Atalay, Fenerbahçe'nin tecrübeli sol kanat oyuncusu ile yollarının ayrılmasının ardından yeni eşinin sosyal medya üzerinden yaptığı bu hamilelik paylaşımı sonrasında imalı bir gönderme yaparak, magazin gündemine yeniden oturmuş oldu.

"Bebek Değil Yağ O"

Asena Atalay imalı göndermesini bir Japon film sahnesinden alınan fotoğrafla yaptı. Fotoğrafta gebelik testi yapan kadın, aslında bebek embriyosu değil yağ olduğunu öğrendiği zaman duyduğu üzüntüyü mimikleriyle ne kadar da resmediyor.

İşte bu fotoğrafla birlikte imalı göndermeyi de tam adrese teslim yollamış oldu Asena Atalay. Gönderdiği adres anlayacağınız üzere Şükran Ovalı. Ovalı'nın hamile olduğu ve çocuk beklediği yönündeki sosyal medya açıklamasına Asena Atalay'dan Şükran Ovalıya imalı gönderme olarak magazin gündeminin merkezine oturan bu yeni gelişmeye de hemen karşılık gecikmedi.

"Doğmamış Bebeğime İftira Atan Vicdansız"

Flaş imalı göndermeye sosyal medya üzerinden Şükran Ovalı tarafından yine aynı hızda yanıt gecikmedi. Ovalı da yaptığı yazılı açıklamasında okuduklarıma duyduklarıma inanamıyorum. Atılan iftiradan çok doğmamış bebeğime beddua eden vicdansız insanların olduğunu görmek acıttı canımı diyerek sitemini bu cümlelerle Asena Atalay'a göndermiş oldu. Bakalım bu ikili arasındaki tartışmaya Caner Erkin de dahil olacak mı?