Süper Lig'de haftanın maçında Galatasaray, Başakşehir'i sahasında 2-0 ile geçti. Maç boyunca sarı kırmızılı taraftarların yoğun şekilde protesto ettiği Arda Turan, maçın ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'a da kaptanlık yapan Arda Turan'ın maç öncesinde eski hocası Fatih Terim ile bir araya gelip gelmeyeceği merak ediliyordu. Maç öncesinde ve sonrasında Terim ile yan yana gelmeyen Arda, maçın ardından kullandığı "Allah için yaşıyorum." ifadeleriyle gündem oldu.

Maç boyunca tribünlerin yoğun protestosuyla ilgili olarak sorulan soruya "Canları sağolsun" diyen Arda, devamında "Hayatımızda, gençlikte böyle hatalar yaptık ama ben hayatımı Allah için yaşıyorum. Allah biliyor gerçekleri ve kalbimdekini de." dedi. Sosyal medyada geniş yankı bulan açıklamalar binlerce yorum alırken, taraftarların büyük çoğunluğu "ne alakası var" dedi.

İNŞALLAH CENGİZLER, ENESLER BUNU YAŞAMAZ

Arda, maç öncesi ve maç sırasında ıslıklanmasıyla ilgili olarak da, "Burası benim yuvam. İnsanlar istedikleri kadar ıslıklayabilirler. Canları sağ olsun. Hayatımızda, gençlikte böyle hatalar yaptık ama ben hayatımı Allah için yaşıyorum. Allah biliyor gerçekleri ve kalbimdekini de.

O yüzden biz de bazı şeyler mezara gider. Buraya başka forma ile geliyoruz. Normal, ıslıklayacaklar. Üzülmedim, bekliyordum. Türkiye'nin her yerinde ıslıklanıyorum. 100 kere milli olmuş, Avrupa'da 11 kupa kazanmış biri, Türkiye'nin her yerinde ıslıklanıyor. İnşallah Cengizler, Enesler bunları yaşamazlar. Çok problem değil. Ben mutluyum. Çünkü futbolun düşünüldüğü insanlarla beraberim. İnsanların beni koyduğu kılıfa değil de bana değer veren insanlarla beraberim. Zor mu, zor tabi ki. Evimize geliyoruz, burada büyüdük. Bir sürü hocamız var" ifadelerini kullandı.