Süper Lig'de 29'uncu hafta maçları oynanıyor. Haftanın maçında Medipol Başakşehir, Galatasaray'a konuk olacak. Geçtiğimiz hafta Galatasaray'ın puan kaybetmesiyle liderliğe yükselen Başakşehir'de Arda Turan, Galatasaray'a karşı sahada olacak.

Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, kritik mücadele öncesi gazetecilerin karşısına geçti. Genç teknik adam Arda Turan'ın Pazar akşamı oynanacak mücadelede sahada olacağını söyledi.

Ligin bitimine 5 hafta kala 2 puan farkla liderlik koltuğunda oturduklarını belirtek Avcı, bu durumun kendilerinde baskı oluşturup oluşturmadığı sorusuna "Baskı, stres yok. Kazansak da kazanmasak da bir sonraki hafta oynayacağımız mücadelelere bakacağız. Yüz yıllık takımlarla yarışmak güzel duydu." ifadelerini kullandı.

Galatasaray karşısında tüm oyuncularına güvendiğini belirten Avcı, Elia ve Adebayor'a ayrı parantez açarken, İtalyan yıldız Napoleoni'nin bu maçta kadroda olmayacağını söyledi.

GALATASARAY'IN GENÇLERBİRLİĞİ MAĞLUBİYETİ

Geçtiğimiz hafta Galatasaray'ın Gençlerbirliği'ne 1-0 yenilmesiyle zirveye çıkan Başakşehir, ligin bitimine 5 hafta kala 2 puan farklı liderliğe yükselmişti. En yakın rakiplerinin Ankara'da bıraktığı 3 puana şaşırdıklarını kaydeden Abdullah Avcı, "Biz de beklemiyorduk ve Gençlerbirliği'ne kaybettiler. Kontrollü ve kontrolsüz baskıları var, buna çalıştık. Pazar günü uygulanacak mı bakacağız.