Geçtiğimiz günlerde de magazin dünyasında Aslıhan Doğan ile Arda Turan'ın kısa bir süre içinde evleneceği konuşulmaya başlanmıştı. Nitekim çift sevenlerini daha fazla bekletmedi ve Beykoz Çubuklu 'da bulunan Vadi Konaklarında sade bir nikah töreni ile hayatlarını birleştirdi.

Arda Turan'ın Şahidi Erdoğan

Arda Turan Aslıhan Doğan çiftini bu mutlu günlerinde sevenleri yalnız bırakmadı. Aileler arasında gerçekleştirilen nikah törenine çiftin yakın arkadaşları davet edilirken Arda Turan'ın özel davetlisi listesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'da yer aldı.

Arda Turan'ın bizzat nikah törenine davet ettiği Erdoğan başarılı futbolcunun nikah şahitliğini de yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın da katıldığı nikah töreni nikah defterinin imzalanmasından sonra hatıra fotoğrafları çekinilerek sona erdi.

Görkemli Bir Düğün Yapılmayacak

Magazin dünyasına Arda - Aslıhan çiftinin evleneceği haberi yayıldığı zaman herkeste görkemli bir düğün yapılacağı fikri oluşmuştu. Ancak Arda Turan yaptığı açıklamada ülkenin bulunduğu askeri koşullar ve devam eden Afrin operasyonundan dolayı herhangi bir düğün yapmayacaklarını aileler arasında ufak çaplı bir yemek organize ederek tebrikleri kabul edeceklerini açıkladı.

Aslıhan Doğan'da böyle bir durumda görkemli bir düğün yapmanın doğru olmayacağını düşündüğü için düğün yapmak istemediğini açıkladı.

Arda Turan Aslıhan Doğan çifti resmen evlendikten sonra yakışan çifti arkadaşları ve yakınları tebrik ederek mutluluk diledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'da çifte mutluluk dileyerek nikah salonundan ayrıldı.