Bu sözü hem sosyal medyada hayranları tarafından hem de basın tarafından takdirle karşılanarak magazin gündemine olduğu kadar ülke gündemine de oturdu.

"Mehmetçikler Orada Savaşırken Eğlence Olmaz"

Arda Turan, yürütülen Afrin operasyonuna yönelik olarak özellikle Türk askerinin tam destekçisi olduğunu belirterek nikah tarihine ilişkin olarak da duyarlı bir davranış sergiledi. "Askerlerimiz, orada savaşıyorlar, yeri geliyor can veriyorlar.

Savaş varken eğlence yapamayız" sözleriyle duygularını dile getirdi. Böylelikle Aslıhan Doğan ile olan düğünlerinin henüz net bir tarihini vermedi ve bu yaz itibariyle de düğünün yapılıp yapılmayacağını da meraklandırdı. Çünkü Afrin operasyonu halen uzun bir müddet daha devam edecek.

Sade Bir Nişan Yapmışlardı

Evliliğin ilk adımı olan tarafların birbirine bağlandıklarının nişanesi olarak nişan törenini yine Afrin harekatı nedeniyle eğlencesiz sade bir törenle gerçekleştiren Başakşehirsporlu ünlü futbolcu, nikahın ne zaman yapılacağına ilişkin olarak yaptığı açıklamasını da benzer olgunlukla tekrarladı. Daha önce de sade bir nişan yapmış ve operasyon devam ederken eğlenmek olmaz anlayışını burada da göstermiş olan yıldız futbolcu,

Zorlu Center önünde basın mensuplarına verdiği demecinde de Arda Turandan düğün açıklaması aynı sadelikle net ve duygulu konuştu. Konuşmasında kesinlikle bu şartlar altında düğün yapamayacağını, eğlenmenin doğru olmayacağını belirterek yine takdire layık görüldü. Yaz mevsimi düğün sezonunun da başlangıcıdır. Bakalım Arda Turan yazın beklenen sadelikte bir düğün mü yapacak yoksa anlı şanlı düğününü operasyonun bitiminden sonrasına m bırakacak, şimdilik merak ediliyor.