Türkiye'nin il komedi festivali olan Ankara Uluslararası Komedi Festivali'nin üçüncüsü. 4-20 Kasım 2017 tarihleri arasında düzenleniyor. Çok alternatifli bir programa sahip festival süresince, yerli ve yabancı ünlü güldürü sanatçıları çeşitli mekanlarda Ankara seyircisi ile buluşacak.

ZENGİN BİR İÇERİKLE GELİYOR

22687815_1473571142719430_2360474272895212622_n

Programında tiyatrolar, stand up gösterileri, atölyeler, müzikaller, çocuk etkinlikleri ve amatör komedyenler için düzenlenen etkinlikler bulunduran 3. Ankara Komedi Festivali, Başkent seyircisine keyifli bir kasım ayı vaad ediyor.

Kardeşlerim 118. bölüm tek parça full izle Kardeşlerim 118. bölüm tek parça full izle

SANAT YÖNETMENİ VEDAT ÖZDEMİR

3.Ankara Komedi Festivali (2)

Festival Sanat Yönetmenliğini bu yıl da usta mizah yazarı Vedat Özdemiroğlu, Alpay Erdem, Yıldıray Şahinler, shazia Mirza, Ayhan Taş, Burak Satbol, Hatunlar Stan up Ekibi ve Hayrettin festivale bu yıl konuk olacak ve sanatçılardan bazıları.

Açık Mikrofon Gecesi, Hatunlar Stand up Gecesi ve Ankara Sanat Tiyatrosu'nun sergileyeceği performanslar ise oldukça dikkat çekeceğe benziyor.

ankara_komedi_festivali

ANKARA SANATA DOYACAK

Etkinlikler, Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi (Yenimahalle), MEB Şura Salonu, Yılmaz Güney Sahnesi, Ankara Sanat Tiyatrosu, Nazım Hikmet Kültür Merkezi (Kızılay) İf Performans Hall, Nefes Sahne, Noxus Sahne Manhattan Sahme ve Çankaya Üniversitesi'nde sergilenecektir.

  1. Ankara Uluslararası Komedi Festivali hakkında detaylı bilgi ve www.ankarakomedifestivali.com.tr adresinden veya etkinliğin Facebook, instagram ve Twitter sayfalarından, etkinlik biletlerine ise Biletix Dost Kitabevi Şubeleri ve etkinliklerin düzenleneceği salonlarda bulunan gişelerden öğrenilebilir.