CHP'li Belediye Başkanı Türk Milletini Aşağıladı CHP'li Belediye Başkanı Türk Milletini Aşağıladı

Ankara'da yaşanan çocuk istismarı olayı, tacizcilerin ne tür yöntemler kullandıkları konusunda vatandaşı isyan ettirdi. Adının A.T. olduğu öğrenilen bir çocuk istismarcısı, kendini polis ve MİT görevlisi olarak tanıttığı küçük çocukları günlük kiraladığı evlerde istismar ederken yakalandı.

Polisin bir ihbar üzerine harekete geçtiği çocuk istismarı rezaletinin ayrıntıları şöyle. Sosyal medyada sahte hesaplar açan tacizci A.T. polis olarak tanıttığı küçük çocukları evim diye tarif ettiği günü birlik kiralık evlere çağırıyordu. Burada küçük çocukları istismar eden A.T. polis ekiplerinin fiziki takibi sonucu düzenlenen şafak operasyonuyla yakalandı.

UYUŞTURUCU VEREREK İSTİSMAR ETTİ

Çocuklara şantaj yaparak günlük kiraladığı evlere çağırdığı bilgisi edinilen A.T,'nin, son olarak S.T. isimli 14 yaşındaki küçük bir kız çocuğunu kandırdığı ve gelen bir ihbar üzerine Yenimahalle İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerince takibe alındığı belirtildi. Polis ekiplerinin gerçekleştirdiği fiziki takip sonucu zanlı şafak vakti düzenlenen operasyon ile kıskıvrak yakalandı.

Ekipler tarafından yakalanan A. T. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ayrıca A. T.'nin 3 taciz olayı daha olmak üzere 5 suçtan sabıkası olduğu kaydedildi.