MHP lideri Bahçeli'den gelen erken seçim talebi Ankara'yı hareketlendirdi. AK Parti ve CHP'den erken seçim önerisi için cevaplar gecikmezken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise grup toplantısının ardından önce Başbakan Binali Yıldırım ile daha sonrasında ise kurmayları ile bir araya geldi.


Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli grup toplantısında yaptığı konuşma sonrasında Ankara gündemi hareketlendi. Bahçeli yaptığı konuşmasında erken seçim önerisinde bulurken ana muhalefet partisinden Bahçeli'ye jet hızında yanıt geldi. CHP, seçim önerisi için 'Hodri Meydan' derken, partisinin grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan ise MHP lideri ile yarın görüşeceklerini dile getirdi.


'ŞİMDİLİK KONUŞACAK BİR ŞEY YOK'


Yapılan grup toplantılarının ardından MHP lideri Bahçeli Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ile görüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise önce Başbakan Binali Yıldırım ile daha sonra parti kurmayları ile bir araya geldi. Toplantı sonunda basın mensuplarını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Sayın Bahçeli ile yarın 13.30 da görüşeceğiz. Şuan konuşacak bir şey' dedi.