Beşiktaş'ın Benfica'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Anderson Talisca, takımdaki geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Benfica'ya dönmek istemediğini kaydeden Brezilyalı isim, "Beşiktaş'ın Benfica ile anlaşmasını umuyorum." diye konuştu. Son haftalarda kaydettiği kafa golleriyle dikkat çeken Talisca, bu özelliğini teknik direktörü Şenol Güneş'in keşfettiğini dile getirdi.

Beşiktaş'a gelmeden önce Türkiye hakkında olumsuz düşüncelere kapıldığını itiraf eden Talisca, "Çevremdeki herkes Türkiye hakkında olumsuz düşünler paylaşıyordu. Açıkçası buraya gelmeden önce ben de olumsuz düşüncelere kapıldı. Ancak bugüne kadar olumsuz bir şey yaşamadım. "dedi.

BENFİCA'DA HAKSIZLIĞA UĞRADIM

Brezilyalı oyuncu Benfica'da transfer süreci ve burada geçirdiği dönemi anlatırken haksızlığa uğradığını söyledi. Jorge Jesus döneminde takımda süre alabildiğini belirten Talisca, Jesus'un takımdan ayrılmasından sonra istediği süreyi alamadığını belirterek, "Başkan ve taraftarlar bana destek verdi ama haksızlığa uğradığımı düşündüm. Beşiktaş'ın bana sağladığı gibi çalışma şartlarım olsaydı, Benfica'da daha başarılı olabilirdim." itirafında bulundu.