Fenerbahçe'de kongre takvimi yaklaşıyor. Fenerbahçe Başkanlığı için Aziz Yıldırım ile Ali Koç'un yarışması bekleniyor. Ali Koç'un adaylığı resmiyet kazanmamış olsa da, aday olacağı kesin.

Fenerbahçe Başkanlığı için seçim çalışmalarının sürdüren Ali Koç, Fenerbahçe üye bilgilerinin listesini istedi. Ali Koç'un bu isteğine Aziz Yıldırım'dan ret yanıtı geldi.

2018 yılının mayıs ayında yapılacak olan Fenerbahçe Kongresi'nde aday olacak olan Ali Koç, Fenerbahçe yönetiminden üye listesini ve üyelik bilgilerini istedi. Ancak Fenerbahçe yönetimi, yasayı gerekçe göstererek Ali Koç'un isteğini geri çevirdi.

Ali Koç'un Başkan Adaylığının henüz resmiyet kazanmamış olması sebebiyle bu teklifin reddedildiği kulislerde konuşulanlar arasında. Konuyla ilgili hukukçular ise Ali Koç'un bu listeyi seçim çalışmaları dışında kullanmayacağı yönünde bir taahhütname vermesi durumunda Fenerbahçe yönetiminin bu listeyi paylaşabileceğini belirtiyor.

2013 yılında Fenerbahçe Başkanlığına adaylığını koyan Mehmet Ali Aydınlar, adaylığını açıklamadan önce mahkeme yolu ile Fenerbahçe üye listesini ve üye bilgilerini almıştı. Ali Koç'un da aynı yöntem ile Fenerbahçe üye listesini ve üyelik bilgilerini alacağı kulislerde konuşuluyor.

Fenerbahçe'de kongre öncesi hukuki süreçler yaşanacak gibi görünüyor. Bizde bu süreçte öğrendiğimiz bilgileri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.