Ünlü İşadamı Ali Ağaoğlu'ndan, Kadir Topbaş hakkında çok konuşulacak sözler. Ağaoğlu, Kadir Topbaş gitti, çok daha iyi oldu. Bizim köyde bir laf vardı; 'gidenin arkasından konuşulmaz, gömün' derler. Ben 50 senedir iş hayatının içindeyim. İş yapmanın bu kadar zor olduğu bir dönem yaşamadı' dedi.

AĞAOĞLU AĞIR KONUŞTU

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden ayrılan Kadir Topbaş'ın istifası hakkında konuştu. Ağaoğlu, çok konuşulacak açıklamalara imza attı.

SKANDAL TOPBAŞ YORUMU

Ağaoğlu, Trabzon'da uygun arazi arayışında olduklarını ve 4-5 arazi tespit ettiklerini bildirdi. Ağaoğlu, 'Oligarşi hala devam ediyor. Maalesef iş hayatının önündeki en büyük engellerden biri o. Yaptığımız işler bizi yormuyor ama bir ruhsat almak inanılmaz zor.

TOPBAŞ GİTTİ. ÇOK DA İYİ OLDU

Kadir Topbaş gitti, çok da iyi oldu. Bizim köyde bir laf vardır; ' gidenin arkasından konuşulmaz, gömün' derler. Ben 50 senedir iş hayatının içindeyim. İş yapmanın bu kadar zor olduğu bir dönem yaşamadım.

Bunu Cumhurbaşkanımız da söylüyor. Özellikle belediyelerde bırakın başkanını, zabıtası bile yolda yürürken kibirinden 'dünyaları ben yarattım' modunda. Şu anda da zaten gereği yapılıyor' ifadelerini kullandı.