Her yaptığı, her dediği olay olan Aleyna Tilki, uçak yolculuğu sırasında yine yaptı yapacağını…

Daha önce uçak ile seyahat etmeden önce bavulların geçirildiği yürüyen bandın üzerine binen ve görevliler tarafından uyarılarak bandın üzerinden indirilen Aleyna Tilki, para cezasına çarptırılmıştı.

Bu sefer yine bir uçak yolculuğu sırasında yapmaması gereken bir şey yapan genç şarkıcı Aleyna Tilki'yi, hem yolcular, hem hostesler, hem de uçağın ikinci pilotu uyarmak zorunda kaldı.

Business'ta yolculuk yapan genç şarkıcı Aleyna Tilki, uçağın inişe geçtiği sırada cep telefonunu açarak, bir telefon görüşmesi yaptı. Aleyna Tilki'nin telefonla görüşme yaptığını gören diğer yolcular panikleyerek Aleyna Tilki'ye tepki gösterdi. Yolcuları dinlemeyen Aleyna Tilki, görevli hosteslerin uyarılarına da kulak asmadı. En sonunda devreye giren uçağın ikinci pilotu kokpitten çıkarak genç şarkıcı Aleyna Tilki'nin yanına geldi. Yaptığının tehlikeli bir şey olduğunu, hem kendi canını, hem de uçakta bulunan herkesin canını tehlikeye attığını belirten uçağın ikinci pilotu Aleyna Tilki'yi uyararak telefonunu kapatmasını istedi.

Gelen tepkilere 'Ne olacak ki?' diye karşılık veren Aleyna Tilki, baskılara dayanamadı ve telefonunu kapattı.

Uçaktaki yolcular Aleyna Tilki'nin yaptığının kabul edilemez olduğunun altını çizerek, hiç kimsenin uçağın güvenliğini tehlikeye atmaya hakkı yok. Bu uçakta sadece kendisi yolculuk yapmıyor, hepimizin canını tehlikeye atıyor diyerek tepki gösterdiler.

Aleyna Tilki her seferinde yaptığı bu hareketlerine devam edeceğe benziyor.