Ünlü ekonomist gram altın için tarih verdi! 'Yükseliş trendine hazır olun' dedi. Ünlü ekonomist gram altın için tarih verdi! 'Yükseliş trendine hazır olun' dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, bugün Üsküdar'da açılan bir tanzim satış noktasına ziyarette bulundu. Tanzim satışlarına ilişkin açıklamalarda bulunan Albayrak, bunların farklı ürünler ile kısa bir zamanda vatandaşlar ile buluşturacaklarını söyledi.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Üsküdar'da tanzim satış noktasında vatandaşların nabzını yokladı. Albayrak, fiyatların yakın bir zamanda düşeceğini belirterek spekülasyonlara asla boyun eğmeyeceklerini ve fahiş fiyatlara da asla izin vermeyeceklerini kaydetti.

Kısa Zamanda Bu Noktalara Geldik

Üsküdar meydanında kurulan bir tanzim satış noktasına giden Albayrak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda böyle bir olaya kalkıştıklarını hatırlatarak, "böyle pahalı fiyatlara asla izin veremezdik. Bunun için gereken tüm önlemlerimiz ile vatandaşlarımızın yanında olduk. 3-5 gün içerisinde işleri bu noktalara kadar getirdik. Gerekirse çıkacak olan manipülasyonlara karşı da tüm önlemlerimizi alacağız." ifadelerine yer verdi.