AKP Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Türkiye 3. Ligi 2. Grup maçında Ankara'da oynanan Ankara Demirspor-Yeni Orduspor maçını izlemek için arkadaşları ve çocuklarıyla birlikte maçın oynanacağı stada gitti. Maçı izlemek için arkadaşları ve çocuklar ile birlikte protokol tribününe geçti. Bu sırada yanlarına gelen protokol görevlisi, protokol bölümüne çocukların girmesinin yasak olduğunu belirtti.

Protokol görevlisinin bu uyarısına çok sinirlenen AKP Milletvekili Metin Gündoğdu ve arkadaşları, protokol görevlisini darp etti.

AKP Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, 18 yaşından küçük çocukların protokol tribünlerine girmesinin yasak olmasına rağmen, arkadaşları ile birlikte çocuklarını maça götürdü. Ankara Demirspor Stadı'nda oynanan karşılaşma öncesi, Gençlik Spor Genel Müdürlüğü'ne bağlı protokol görevlisi yasak olduğu gerekçesiyle çocukların tribünde oturamayacağı uyarısını yaptı. Önce vekilin çevresindekiler görevlinin etrafını sardı. Bu uyarıya rağmen Milletvekili Vekil Gündoğdu'nun yanındakiler görevliye "Git kardeşim buradan, kendisi vekil" şeklinde seslenerek görevlinin sorumluluğunu yerine getirmesine engel oldular. Tartışmalar uzayınca bu kez Milletvekili öfkelenip görevlinin üzerine yürüdü.

Yaşananlar kameraya tek tek yansıyor. Kameralardaki görüntülerde; AKP'li Milletvekili ve arkadaşları, akreditasyon kartı olmayan kişilerin girmesinin yasak olduğu stat koridorlarına girerek görevliye saldırıyor. Görüntülerde stat içindeki koridorda görevlinin etrafı sarılarak bu kez daha sert bir şekilde darp edildiği görülüyor. Araya emniyet güçlerinin girmesine rağmen, Milletvekili ile arkadaşları görevliye uygunsuz sözler sarf etmeye ve tekme tokat saldırmaya devam ediyorlar.