Akıllı telefonlara bağlanan ve kendisinden uzaklaşıldığından alarm veren akıllı şemsiye modelleri, yeni bir konseptle tüketicinin beğenisine sunuluyor. Renk ve deseni olmayan akıllı şemsiye bu özelliğiyle hem bayan hem de erkekler tarafından kolaylıkla kullanılabiliyor.

Baştan Çıkaran Tasarım

Baştan çıkaran tasarımıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Air Shield Umbrella tutma kolunda bulunan hava pompası sayesinde tek tuşla açılabiliyor. Saniyeler içinde başlayan yağmura karşı etkili bir koruma sağlayan ürün, sıkışma sorunlarına son vermeyi amaçlıyor.

Pek çok şemsiye modeline nazaran oldukça geniş bir ölçüye sahip olan akıllı model, omuzların altına kadar inerek güvenilir bir kullanım imkanı sağlıyor. Şeffaf olan ürün kullanıcıların görüşlerinin kesilmemesini sağlıyor. Sahip olduğu en son teknolojilerle piyasayı oldukça fazla zorlayacağa benzeyen ürünün satış fiyatı henüz açıklanmadı.

Terse Dönmeyen Akıllı Şemsiye Modeli

Şemsiyenin tepe kısmına yerleşen LED ampuller sayesinde gece kullanımına da uygun olan ürün, yine üst kısma yerleştirilen hava boşluğu sayesinde rüzgarlı havalarda ters dönme riskini ortadan kaldırıyor.

Tüm kabloları tutma sağının içine gizli olan model, tasarım açısından büyük beğeni topluyor. Yüksek kalitede malzeme seçimi ve yeni nesil teknolojiler kullanılarak hazırlanan modelin kullanım alanı her geçen gün daha fazla yaygınlaşmaya devam ediyor.

Yapay Zeka, Afetlerle Mücadelede Teknolojik Çözümler Yapay Zeka, Afetlerle Mücadelede Teknolojik Çözümler

Vücudu tam olarak koruyan tasarımıyla istenmeyen her türlü dış etkiden koruma sağlayan ürün kısa sürede herkesin dikkatini çekmeyi başardı. Üzerindeki akıllı sensörler sayesinde yağmuru önceden tahmin etme özelliğine de sahip olan model; nem, sıcaklık ve basınç ölçerler sayesinde aldığı bilgileri akıllı telefonlarla paylaşabiliyor.