Union Saint Gilloise Fenerbahçe maçı şifresiz TV8,5'da mı? USG FB şifresiz hangi kanalda? Union Saint Gilloise Fenerbahçe maçı şifresiz TV8,5'da mı? USG FB şifresiz hangi kanalda?

Süper Lig'in 12'nci haftasında sahasında ağırladığı Teleset Mobilya Akhisar ile 0-0 berabere kalan Beşiktaş'ta maç sonu konuşan teknik direktör Şenol Güneş, hakem hatalarından dert yandı. Beşiktaş'ın hakem hataları ndeniyle yok edildiğini söyleyen tecrübeli çalıştırıcı, "Beşiktaş camiası yok ediliyor. Kazansak suçluyuz. Yine bu hakemlerle ne maçlar kaybettil." ifadelerini kullandı.

Oyuncularının galibiyet için ellerinden geleni yaptığını belirten Güneş, kaçan pozisyonlar ve direkte patlayan topların talihsizlik olduğunu söylerken, "Bugün her şey aleyhimize oldu. Basiretsizlik, direk, rakibe çarpan toplar... Kısmet değilmiş." şeklinde kouştu.

HAKEM BİZİ OYNATMAMAYA ÇALIŞTI

Maç sonu röportajında hayli gergin olduğu gözlenen Güneş, maçın hakemi Serkan Çıkar'a sert tepki gösterdi. Hakemlerden yana son dönemde fazla şikayet gelmeye başladığını kaydeden Şenol Güneş, "Biz top oynamaya çalışan taraftır. Dışardan biri gelse kimin oynamaya çalıştığını, hakemin de kimi oynatmamaya çalıştığını görür." dedi.