Ünlü Çiftin Boşanma Kararı Magazin Dünyasını Salladı Ünlü Çiftin Boşanma Kararı Magazin Dünyasını Salladı

Yine Adriana Lima cephesinden de benzer hamleler gecikmedi. Dünyanın gözünü kamaştıran güzel top model Adriana Lima, resmi Instagram hesabından Metin Hara 'yı takip etmeyi bıraktı. Bırakmakla kalmadı aynı zamanda geçen yıl Bodrum tatilinde magazin gündeminde deprem etkisi yaratan samimi pozları da birer birer sildi.

Başladı Ve Bitti

Konuyla ilgili Metin Hara 'ya yöneltilen mikrofonlarda konuyla ilgili fazla konuşmak istemediği her halinden belli olan dünyaca ünlü yazar aşk ilişkisine yönelik olarak ayrılık mesajı verdi. Bu da ikilinin arasındaki Adriana Lima, Metin Hara ayrıldı mı? sorusunun ayrıldılar şeklinde cevaplanabileceğini gündeme taşıdı.

Ancak Metin Hara 'nın Instagram hesabından dünyaca ünlü top modeli silmemiş olması ise akıllardaki soru işaretini tekrar gündeme getirse de bunun tek taraflı bir ayrılık olup olmadığı ilerleyen günlerde netleşeceğe benziyor.

Adriana Lima Oscar Törenine Yalnız Geldi

Ayrılık sinyalinin bir diğer örneği de bu yıl 90. kez sahipleriyle buluşturulan geleneksel Oscar ödüllerine Adriana Lima'nın yalnız katılması damga vurdu. İçini gösteren iddialı bir kostümle kırmızı halıda boy gösteren dünya güzeli, Oscar törenine yalnız katılarak da ayrılık olup olmadığı sorularına bu şekilde yanıt vermiş oldu. Anlaşılan tek taraflı bir ayrılık değil. Her iki tarafın da sıcak baktığı karşılıklı anlaşmaya dayanan bir ayrılık kararı. Metin Hara 'nın resmi Instagram hesabı üzerinden fotoğrafları halen silmemesi ise halen soru işareti...