İddia Ne Zaman Gündeme Geldi?

Adriana Lima'nın kendi demeci ya da röportajı yok bu konuyla ilgili. İddia tamamen Amerika'nın en çok okunan yerli magazin dergilerinden New York Post'a aittir. Haberine göre Türk sevgilisinden iki aylık hamile olan Victoria Secret meleği, bunu yakın bir zamanda zaten saklayamayacak. Bu nedenle ilk bombayı kendilerinin patlatmasının en doğru olacağını itiraf ettiler. Fakat dünyaca güzel top modelin konuyla ilgili olarak çıkan Adriana Lima 2 aylık hamile mi? iddialarına ne tür bir yanıt vereceği de şimdiden magazin gündemini sallamaya devam ediyor.

Evlenirse Türk Gelini Olacak Mı?

Metin Hara, İstanbul'a ayrılık kararı almalarının ardından döndükten sonra basın mensuplarının soru yağmuruna tuttuğu bir kişi. Bu anlamda düşünülerek eğer aralarındaki aşkın evliliğe dönüşmesi durumunda Türkiye'de mi yaşayacakları yoksa yurt dışında mı yaşayacakları sorusu şimdiden merak edilenler arasında gelmeye devam ediyor. Bu anlamda düşünülerek her yönüyle Türkiye'de kalıp kalmayacağı yönünden sıklıkla merak edilmeye devam ediliyor.

Eğer böyle olursa Türkiye'ye dünyaca ünlü güzel gelin gelecek. Bu Türkiye tarihinde bir ilke imza atılmış olacak. Her anlamda magazin gündemini sarsmaya devam eden bu flaş gelişmelerin ardından her anlamda Türk gelini olup olmayacağı şimdilik merak edilenler arasında gelen popüler konuların başında geliyor. Bu da ortaya atılan en büyük iddia.